Boekhoudkantoor Hengelo

Iedere ondernemer streeft naar een goed lopend bedrijf. Daarbij doelt men vaak op een goed rendement. Natuurlijk zijn de cijfers belangrijk. Prognoses maken, een financiële planning en inzicht in de kosten helpen om uw rendement te vergroten. Hoe deze cijfers tot stand komen is daarbij erg belangrijk. Aan de hand daarvan kunt u zien hoe uw bedrijf functioneert en of u eventueel verbeteringen kunt aanbrengen. Wij kunnen daarover meedenken en u adviseren over uw strategie en bedrijfsvoering.

Boekhoudkantoor Hengelo

Als ondernemer focust u zich vooral op de primaire activiteiten en probeert u daarnaast uw omzet te vergroten. Het is daarnaast ook van belang dat uw administratie goed op orde is en dat u periodiek duidelijke overzichten ontvangt. Daarmee stuurt u uw onderneming de richting op die u wilt. Als boekhoudkantoor in Hengelo helpen wij u graag bij dit proces. Een onderneming is tenslotte meer dan alleen cijfers. Het draait ook om de werkwijze, de medewerkers en de kracht van uw product of dienst. Dit nemen wij mee in onze advisering. Samen met de financiële positie vormen deze bedrijfskenmerken immers een voorwaarde voor het succes en de continuïteit van uw bedrijf.

Financiële administratie

Onze dienstverlening begint met het voeren van een overzichtelijke en geordende administratie. Indien gewenst voeren we uw betalingen uit, verzorgen we de belastingaangiftes en maken wij tussentijdse analyses.

Voordelen financiële administratie uitbesteden

  • Uw belastingaangiftes altijd op tijd
  • Uw administratie altijd inzichtelijk
  • Meer tijd om te ondernemen

Jaarrekening samenstellen

Het eindproduct van de financiële administratie is de jaarrekening. Dit is het verantwoordingsstuk van de ondernemer richting derden, waaronder financiers. Jaarlijks verzorgen wij voor u de benodigde jaarstukken. Voor ondernemingen met een publicatieplicht stellen wij tevens de benodigde rapporten op.

Neem contact op met ons boekhoudkantoor in Hengelo

Beersen & Grandiek is een boekhoudkantoor in Hengelo waar u terecht kunt voor allerlei vragen op het gebied van belastingadvies, -aangiften en administratieve dienstverlening. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op