Accountant Almelo

Het voeren van een administratie en het opstellen van de belastingaangifte is een tijdrovende en vaak complexe aangelegenheid. Voor een correcte belastingaangifte en een kloppend financieel overzicht is een goede boekhouding dan ook essentieel. Dit is precisiewerk en kost tijd. Als accountant in Almelo kan Beersen & Grandiek u dit uit handen nemen. U levert uw facturen, bonnen, bankafschriften en andere relevante zaken aan en wij verwerken het voor u. Uiteindelijk leveren we op basis van uw administratie de berekening van uw belastingaangifte.

Accountant Almelo

Wij kunnen uw belastingaangifte verzorgen voor:

  • Ondernemersaangiften inkomstenbelasting
  • Particuliere aangiften inkomstenbelasting
  • Aangiften vennootschapsbelasting
  • Aangiften schenk- en erfbelasting
  • Aangiften loonheffingen en omzetbelasting

Loonadministratie

Wanneer u personeel heeft, of wellicht voor het eerst iemand in dienst neemt, komt daar administratief gezien veel bij kijken. De salarisberekeningen en loonstroken moeten natuurlijk kloppen en u dient aangifte van loonheffingen te doen. Ook de pensioenbijdrage moet op de juiste manier in het loon verwerkt zijn. Wij kunnen u ook daarin, net zoals de andere belastingaangiften, van dienst zijn.

Jaarverslagen

Het jaarverslag geeft een jaarlijks overzicht van de situatie van uw bedrijf. Er wordt in beschreven welke activiteiten uw bedrijf heeft ondernemen, welke ontwikkelingen er zijn geweest en hoe uw financiële bedrijfsvoering is verlopen. Het is daarnaast een verantwoording die u als ondernemer aflegt aan de Belastingdienst. Een jaarverslag wordt bovendien in verschillende situaties gevraagd als bewijsstuk.

Financiële administratie

De financiële administratie vormt de basis van uw onderneming: hierin worden alle bedrijfsactiviteiten voor een bepaalde periode weergegeven. Uw administratie geeft u inzicht in uw financiële positie, zodat u snel kunt reageren op veranderingen. Als accountant Almelo brengen wij uw administratie volledig in beeld. Hierdoor heeft u per kwartaal inzicht en bent u op de hoogte van het reilen en zeilen van uw onderneming.

Hulp van een accountant in Almelo

Met onze hulp krijgt u inzicht in de verschillende kosten, inkomsten, omzet, winst en het verloop ervan. Wij leveren u verslagen en rapportages van uw financiën en geven daar bovendien advies in. Kunt u wellicht uw bedrijfskosten verminderen? Zijn er mogelijk om uw winstmarge te vergroten? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op