Administratiekantoor Hengelo

Zoekt u naar een administratiekantoor in Hengelo? Beersen & Grandiek geeft ook veel andere ondernemers in deze regio advies. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Wij zijn van mening dat een goede administratie u geen geld kost, maar u juist veel besparingen oplevert. Zo betaalt u zo weinig mogelijk belasting en heeft u de beschikking over veel managementinformatie. Een win-winsituatie: u houdt meer tijd over voor andere belangrijke zaken en u behaalt financieel voordeel door uw administratie uit te besteden.

Uw administratiekantoor in Hengelo

Bij ons administratiekantoor in Hengelo kunt u voor de volgende diensten terecht:

 • Ondersteuning en begeleiding van uw boekhouding
 • Uw financiële administratie
 • Het uitbesteden van uw belastingaangiften
 • Samenstellen van uw jaarrekeningen
 • Uw salarisadministratie uitbesteden

Krijg meer inzicht in uw administratie

Een goed administratiekantoor als dat van ons levert maatwerk. U bepaalt zelf wat u wel aan ons wilt uitbesteden en wat u liever zelf regelt. Wij helpen u met vraagstukken als: wat is uw grootste kostenpost? Hoe kunt u besparen op uw fiscale lasten? Door dit uit te besteden aan ons heeft u altijd een goed overzicht van de staat van uw financiën. Hierdoor heeft u minder stress, meer overzicht en daardoor kunt u tijdig de juiste beslissingen maken. Deze beslissingen baseert u op de cijfers die wij als administratiekantoor in Hengelo netjes en overzichtelijk aan u presenteren. Wij helpen u graag, zodat u meer inzicht en zekerheid krijgt.

accountant achter laptop

Kies voor een actieve en persoonlijke benadering

In een kwartaal tijd kan er veel veranderen. Dus hoe actueel zijn u cijfers nog als u al twee maanden verder bent? U hoeft niet tot het eind van het kwartaal te wachten om eindelijk uw cijfers in te zien. Wij vinden het belangrijk dat uw cijfers up-to-date zijn, zodat u beslissingen maakt op basis van actuele informatie. Kies daarom voor ons als uw betrouwbare partner in uw financiële zaken. Ons administratiekantoor in Hengelo kijkt verder dan cijfers en kiest bewust voor een actieve en persoonlijke benadering. Wij vinden uw behoeftes belangrijk en zijn graag met u in gesprek hierover.

Het administratiekantoor in Hengelo: Beersen & Grandiek

Met de juiste managementinformatie zorgt u ervoor dat uw onderneming winstgevend is. Naast het verzorgen van de administratie van uw onderneming doen we nog meer. Graag werken we samen met u aan de realisatie van uw bedrijfsdoelen. Wilt u meer weten over onze persoonlijke aanpak? Neem dan nu contact met ons op voor een kennismaking.

Veelgestelde vragen over een administratiekantoor in Hengelo

Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor verwerkt en controleert de administratie van een bedrijf. U kunt de keuze maken om alle administratie uit te besteden, of slechts een deel van de administratie, zoals de boekhouding en de belastingaangiften. Omdat ons administratiekantoor ook accountants heeft, kunt u ook jaarrekeningen door ons laten opstellen met samenstelverklaring. Een administratiekantoor helpt u bij:

 • Belastingaangiften
 • De jaarrekening
 • Het maken van jaarverslagen
 • Geven van financieel advies
 • De salarisadministratie
 • Financiële rapportages
 • Debiteuren- en crediteurenbeheer

Waarom kiezen voor een administratiekantoor?

Als ondernemer moet u een kloppende en zorgvuldig bijgehouden administratie hebben. Dit is niet alleen nodig om de belastingaangifte te kunnen doen en te bewijzen dat u in aanmerking komt voor bepaalde fiscale voordelen, maar ook om slim te ondernemen. Door uw cijfers inzichtelijk en actueel te hebben, weet u precies welke beslissingen u moet maken om uw bedrijf verder te laten groeien.