Accountant Hengelo

Bij Beersen & Grandiek kunt u terecht voor diverse mogelijkheden op het gebied van fiscale en administratieve dienstverlening. Wij zijn een professioneel en relatief klein kantoor met korte lijnen.

Accountant Hengelo

Als accountant in Hengelo zijn wij werkzaam op het gebied van belastingadvies, belastingaangiften en administratieve dienstverlening voor ondernemingen en vermogende particulieren in de omgeving van Hengelo. We richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf.

Belastingadvies

Wij zijn graag uw financieel adviseur, een taak die wij zo breed mogelijk opvatten. U kunt bij ons ook terecht voor fiscaal advies. Wij ondersteunen u bij alle denkbare fiscale vraagstukken: eenvoudig of complex. U mag van ons kennis van zaken en betrokkenheid verwachten. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om het realiseren van een optimale fiscale positie. Onze experts zetten hun fiscale expertise graag in ten behoeve van uw financiële planning.

Belastingaangiften

Ook bij praktische ondersteuning, zoals het verzorgen van belastingaangiften, kunt u rekenen op Beersen & Grandiek. Bij ons bent u verzekerd van een feilloze verzorging van al uw belastingaangiften. De wetgeving omtrent belastingen verandert voortdurend en daarom is het voor ons een dynamisch vak. Als accountant in Hengelo proberen wij het maximale voor onze klanten te realiseren en de aangiftes fiscaal zo optimaal mogelijk in te dienen. Belastingen ziet u misschien als een noodzakelijk kwaad en wij zorgen ervoor dat het goed en correct wordt afgehandeld.

Administratieve dienstverlening

Onder administratieve dienstverlening verstaan wij de diverse administratieve taken die wij voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan diensten zoals het doelmatig inrichten van uw financiële administratie en het beoordelen van uw financiële administratie op doelmatigheid en functioneren. Wilt u minder tijd kwijt zijn aan uw financiële administratie? Wij bieden u diverse oplossingen om uw administratie efficiënter te organiseren.

Beersen & Grandiek: accountant in Hengelo

Wij staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Informeel
  • Directe communicatielijnen
  • Hoge betrokkenheid
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Concurrerende tarieven

Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden als accountant in de regio Hengelo? Neem dan eens contact met ons op.

Neem contact met ons op